Voit lähettää esirukouspyynnön tämän sivun lomakkeella

Esirukouspyynnön voi myös jättää esimerkiksi seurakuntatalon etuseinässä, taloustoimiston oven lähellä, olevaan lukittuun postilaatikkoon.

Kirkossa on esirukousenkeli, jonka kahteen koriin voi tuoda sekä aikuisten että lasten esirukouspyyntöjä ja kiitoksia. Esirukouspyynnön voi kirjoittaa tai piirtää, Jumala ymmärtää sen kyllä. Kirjoitetut pyynnöt luetaan ääneen esirukouksen yhteydessä ellei pyynnön jättäjä laita erikseen mainintaa, että ei saa lukea ääneen.

Esirukousenkelin on valmistanut Sydän-Suomen diabetesyhdistys, jossa Esko Kinnunen ja Seppo Niskanen tekivät puuosat ja Annikki Nerg (kuvassa) maalaustyön.

Kuva: ST
Esirukouspyyntö

Esirukouspyynnön voit lähettää lomakkeen sijaan myös sähköpostiosoitteella viitasaaren.seurakunta(at)evl.fi tai soittamalla tai laittamalla sähköpostia valitsemallesi seurakunnan työntekijälle. Srk-talon ulkoseinässä on myös postilaatikko esirukouspyynnöille.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.