Hautausmaiden kesä- ja kausityöpaikat haussa

Seurakunnan hautausmaiden kesä- ja kausityöpaikkojen haku on käynnissä ja päättyy keskiviikkona 21.3.2018. Lisätietoja työpaikoista saa kiinteistötoimen työnjohtaja Tommi Raatikaiselta, p. 050 5884914 tai tommi.raatikainen@evl.fi.

Hakemukset toimitetaan sähköpostilla Tommi Raatikaiselle tai osoitteella Viitasaaren seurakunta, Pappilantie 6, 44500 Viitasaari. 

Kesätyö kestää kesä-heinäkuun ja kausityö touko-syyskuun ajan.
 

Tarjoukset hautojen hoidoista

Kesän 2018 ja seuraavan viiden vuoden 2018-2022 hautojen hoitotarjoukset lähtevät lähipäivinä. Maksamalla tarjous viitenumerolla eräpäivään (huhtikuun loppuun) mennessä, varmistaa, että haudanhoito astuu voimaan.  Hoitotarjous on tulostettu edellisen tarjouksen mukaisesti. Mikäli haluatte muuttaa jotain tarjouksen sisällöstä, pyydämme ottamaan yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. (014) 333 49200, tällöin teille lähetetään uusi, korjattu hoitotarjous. Tarjouksen saajan osoitteenmuutokset eivät päivity hautaohjelmaamme, joten pyydämme ilmoittamaan niistä erikseen. Joitakin hoitotarjouksia palautuu takaisin seurakuntaan syystä, että tarjouksen saaja on kuollut. Mikäli omaisilla on tietoa kenelle haudanhoito siirtyy, ottaisimme tiedon vastaan, jotta haudanhoitoa voitaisiin jatkaa. Haudanhoitoja voi tilata vielä toukokuun aikana. Hoitojakso on touko-syyskuu.

 

Reklamaatiot

Palvelun laatu on meille ensiarvoista, siksi pyydämme ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian, mikäli jokin asia askarruttaa haudanhoitoa koskien. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja pyrimme hoitamaan epäkohdan mahdollisimman pian. Yhteydenotot toimistosihteeri Tarja Tarvainen p. 014 333 4921 tai tarja.tarvainen@evl.fi  ja kiinteistötoimen työnjohtaja Tommi Raatikainen p. 050 5884914 tai tommi.raatikainen@evl.fi

 

Hautalyhdyt

Omaisten toivotaan vievän hautalyhdyt pois haudoilta kesän ajaksi, jotta hautojen nurmipinnan hoito onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla eivätkä esim. lyhtyjen lasit rikkountuisi trimmerillä tapahtuvan nurmipinnan siistimisen yhteydessä.

 

Pupujussit hautausmaiden riesana

Hautausmaiden riesana näin loppukesästä ovat olleet rusakot, joille erityisen mieluisaa syötävää ovat olleet haudoille viedyt krysanteemit, mutta myös ruusut ovat kelvanneet syötäväksi. Tämä asia kannattaa ottaa huomioon haudoille vietävien kukkien valinnassa. Ongelma on valitettava, eikä sille ole juuri mitään tehtävissä seurakunnan toimesta.