Viitasaaren seurakunta pyytää urakoitsijoilta tarjouksia

1. HAUTATOIMEN KONETÖISTÄ

Haapasaaren ja Hiekan hautausmailla. Työ sisältää haudankaivutyön esivalmisteluineen, haudan valmistelun hautausta varten sekä haudan peittämisen jälkitöineen.

1. LUMI- JA HIEKOITUSTÖISTÄ

Tuntityö sisältää seurakunnan eri kiinteistöjen (seurakuntakeskus, Hoitokoti Ruustinna, Kirkonmäki(kirkko), Hiekan kappeli sekä Lummeniemi) lumityöt sekä hiekoitukset.

Tarjouspyyntöasiakirjoja on saatavilla taloustoimistosta os. Pappilantie 6 44500 Viitasaari. Asiakirjat voi myös tilata seurakunnasta puh. 050-588 4914 tai sähköpostilla tommi.raatikainen@evl.fi. Sopimus laaditaan molempien kohteiden osalta 2 vuodeksi.

Tarjoukset on jätettävä 24.10.2017 mennessä.

Lisätietoja antaa kiinteistötoimen työnjohtaja Tommi Raatikainen puh. 050-588 4914 tommi.raatikainen@evl.fi

Viitasaaren seurakunta

Hankintailmoitus

Viitasaaren seurakunta pyytää tarjousta metsäomaisuuden hoitoon liittyvistä palveluista seurakunnan omistamien metsätilojen osalta ajalle 1.1.2018-31.12.2020. Hankinnassa noudatetaan avointa menettelyä. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Hankintaa koskeva tarjouspyyntö on haettavissa Hilma-palvelussa osoitteessa hankintailmoitukset.fi , jossa hankinta on julkaistu 11.10.2017 nimellä Metsäomaisuuden hoitaminen sekä seurakunnan kotisivuilla. Lisätiedot hankinnan kohteesta, ostettavista palveluista ja tarjousten vertailuperusteista ilmenevät tarjouspyynnöstä.

11.10.2017

Viitasaaren seurakunnan kirkkoneuvosto