Kirkkoherranvirastossa on myynnissä suruadresseja diakoniatyön sekä lähetystyön hyväksi. Virastosta löydät myös Viitasaaren historiasta kertovia kirjoja, joko itselle tai lahjaksi.

Viitasaaren historiateokset ovat tuhteja tietopaketteja.

Suruadressit

• Viitasaaren seurakunnan diakoniatyön adressit Viitasaaren kirkon ulko- tai sisäkuvalla, useilla eri muistolauseilla, hinta 10 euroa.
  • Suomen Lähetysseuran adressit, hinta 13 euroa.

Historiakirjat

• "Viitasaaren historia, Savutuvista tietoyhteiskuntaan" (Ari T. Manninen, Petteri Mäkelä, Vesa Holm), TARJOUSHINTA JOULUUN ASTI 30 e, (normaalihinta 40 euroa).
  • "Vanhan Viitasaaren historia", ilmestynyt 1983 (Erkki Markkanen), hinta 25 euroa.

Kirjoja voidaan tilata myös toimitettavaksi postiennakolla, jolloin myyntihintaan lisätään postikuluja 18 euroa. Tilaukset kirkkoherranvirastosta puh. 014 3334 920.