Lähetettynä

Kristillinen kirkko vaeltaa joka päivä lähetyksen tietä. Meidät on lähetty kohtaamaan. julistamaan, auttamaan ja kanssakulkemaan.

Kirkon perustehtävä on elää todeksi Matt. 28:18-20.

Tervetuloa tutustumaan seurakuntamme lähetystyön toimintaan ja osallistumaan yhteiseen missioon.

Lähetyksen uutisia

Kesällä vietämme lähetyksen merkeissä mm. Juhannusjuhlia Lummeniemessä ja Pasasen Ilmarin lähetysjuhlia Kymönkoskella. Tutustu lähetyksen kesän ja syksyn esitteeseen täältä.

Vanhempia uutisia:

* Hannat, Saarat ja Liisat-piiri käynnistyi jälleen torstaina 12.1.2017. Piiri kokoontuu joka toinen viikko klo 12.00 seurakuntatalon Pikkusalissa.

* Perinteisellä lähetyksen laskiaislounaalla kävi jälleen paljon osallistujia. Suurkiitos kaikille talkoolaisille, emännille ja ruokailijoille/ruoan hakijoille.

* Leppoisaan iltaan äideille ja kaikille muillekin, osallistui noin 100 muksua, äitiä ja ylipäätään seurakuntalaista. Ilta sujui varsin leppoisasti.

* Torstaina 6.4. lähetysillassa vierailee pastori Petri Harju Suomen Luterilaisesta Evankeliumiyhdistyksestä.

* Torstain 27.4. seurakuntatalolle kaavailtu lähetysilta vaihtuu iltaretkeksi Keihärinkosken työseuroihin. Ilmoittaudu kyytejä varten Alpo Syväselle. Illassa vieraana Viitasaarelainen Tuuli Jaakonaho. Tuuli viettää maaliskuun Suomen Raamattuopiston Kansainvälisyyslinjan kautta Kreikassa pakolaistyössä ja kesällä 2016 hän vieraili Tansaniassa SLS:n koulutuksen kautta.

* Laukaan seurakunnan lähetyspiiriläiset vierailivat Viitasaarella keskiviikkona 15.3. klo 12.00-15.00. Tilaisuuteen osallistui yhteensä hieman yli 40 Laukaalaista ja Viitasaarelaista. Lämpimät terveiset Laukaan väelle ja tervetuloa toistekin!

* Suomen Lähetysseuran kautta Tansaniassa työskennellyt Leena Mgaya vieraili seurakunnassamme 16.-17.3. Lähetysillassa oli hienosti osallistujia ja kouluvierailut Kymönkoskelle ja Huopanaan olivat oikein lämminhenkisiä ja onnistuneita.

* 12.-13.11.2016 nimikkolähettimme Seppo Paulasaari oli tavattavissa Viitasaarella mm. lähetystilaisuudessa.

* Marraskuun lopulla hiippakunnan lähetyspastori Jukka Jämsen ja Victoriajärven Itäisen Hiippakunnan apulaispiispa Oscar Lema vierailivat seurakunnassamme. Kuulimme terveisiä Tansaniasta. Vieraat osallistuivat moniin tilaisuuksiin ja tapasivat mm. koululaisia ja isoiskoulutettavia.

Alpo Syvänen
Nuorisotyönohjaaja, Lähetyssihteeri