Kasvamista kristittynä

Seurakunnan aikuisille on tarjolla ryhmätoimintaa, erilaisia tilaisuuksia ja retkiä.

Säännöllisesti kokoontuvat piirit:

- Rukouspiiri kokoontuu torstaisin klo 9 seurakuntatalon Pikkusalissa. Tule mukaan rukoilemaan omien ja yhteisten aiheiden puolesta! Piiri on sillä tavoin avoin, että siihen voi osallistua silloin, kun itselle sopii.

- Aarteet-iltarukouspiiri kokoontuu joka toisen viikon maanantaina klo 18 seurakuntatalon Pikkusalissa. Piiristä vastaa Elina Räsänen p. 040 8248682. Voit myös lähettää rukouspiiriin esirukouspyynntöjä tekstiviestillä Elinalle.

- Raamattupiirejä pidetään eri puolilla keskustaa ja kylillä:
Aikuisten raamattupiiri kokoontuu noin kolmen viikon välein kodeissa. Lisätietoja saa Outi Helteeltä p. 041 544 2216.
Toisen keskustassa toimivan raamattupiirin yhteyshenkilö on Pirjo Rosti.
Niinilahden kylätalolla toimivan raamattupiirin ohjaajana toimii Irma Heikkinen p. 040 585 6421. Häneltä saa piiristä lisätietoja.

Raamattu- ja lähetyspiiri Hannat, Saarat, Liisat kokoontuu joka toinen viikko, torstaisin klo 12 seurakuntatalon Pikkusalissa. Piirin vetäjänä toimii Raija Kuronen. Aloitamme torstaina 12.1.2017 Paavalin kirjeellä galatalaisille. Katso tietoja myös lähetyksen sivulta ja Tiesitkö tätä? -palstalta.

Miestenpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntatalon Pikkusalissa. Piirin vetäjänä toimii Seppo Korhonen.

Seurakuntatalolla on taidenäyttelytila, jonne kaikki ovat tervetulleita tutustumaan silloin, kun tilassa on näyttely. Jos olet kiinnostunut järjestämään näyttelytilaan oman näyttelysi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 014 333 4920.

Seurakuntatalon näyttelytilan kukka-altaasta voi löytyä istutusten sijaan jotain muutakin.