”Antakaa Kristuksen sanan asua runsaana keskuudessanne. Opettakaa ja neuvokaa toisianne kaikella viisaudella ja laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja.” Kol. 3:16

Martti Lutherin mukaan kristillisen seurakunnan tunnusmerkkejä ovat Raamattu, rukous ja yhteinen laulu. Musiikki onkin yhteisen rukouksen, ylistyksen ja julistuksen muoto, joka läpileikkaa kaikkea seurakunnan toimintaa ja kaikenikäisten elämää aina vauvasta vaariin. Musiikin kautta voidaan ilmaista suuren ilon ja syvän surun tunteita, ja se pystyy usein sanoittamaan myös sen, mihin pelkät sanat eivät yllä.

Seurakuntamme musiikissa kaikuu laajasti eri musiikkityylit aina perinteisestä kuoro- ja urkumusiikista nuorten bänditoiminnan musiikkiin ja kirkkomuskarin laululeikkeihin. Musiikkitoiminnan kautta voi löytää hyvän harrastuksen sekä mahdollisuuden toimia vapaaehtoisena omilla lahjoillaan seurakunnan työssä. Tule rohkeasti mukaan toimintaan, jos tahdot palvella seurakunnassa laulaen tai soittaen!

Järjestämme myös monenlaisia erityylisiä konsertteja sekä matalan kynnyksen yhteislauluiltoja, jotka löydät seurakunnan tapahtumista.