”Kuorolaulussa parasta on yhdessäolo, laulujen sanoma ja mieltä lämmittävä innostava musiikki.” - Martti

”Kuorolaulu on voimaannuttavaa, koko mieli ja ruumis nauttii siitä.” - Anna-Kaisa

"Vaikka joskus väsyttäisikin, niin kuorossa tulee hyvä mieli." - Seija

Kirkkokuorossa nautitaan yhdessä laulamisen ilosta mukavien ihmisten seurassa. Kuoroharrastus on oivallinen tapa kehittää musikaalisuutta sekä opetella laulamisen ja terveen äänenkäytön perusteita. Ohjelmistomme vaihtelee perinteisestä hengellisestä kuoromusiikista uudempiin hengellisiin lauluihin. Palvelemme laulullamme jumalanpalveluksissa erityisesti kirkkovuoden suurina juhlapyhinä. Kuorossamme vallitsee mukava ja rento ilmapiiri, jossa on tilaa olla oma itsensä ja opetella uutta. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoiltaisin klo 18.00 seurakuntatalolla.

Anna Karjalainen