Nuorten retket ja tapahtumat 2018

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla.

* Perjantaina 23.2. Viitasaarella vierailee KLS-yhtye. Iltakonsertti seurakuntatalolla klo 19.00 alkaen. Konsertin jälkeen n. klo 20.45 iltaehtoollinen srk-talon salissa. Illassa on mukana ainakin Vuosaaren ja Karstulan seurakuntien nuoria. Vapaa pääsy.

KLS: Teet minusta totta

YouTube-video

* Maata Näkyvissä-festarit Turussa 16.-18.11. Kyydit, pääsyliput kolmelle päivälle, majoitus 2-4 hengen huoneissa Turun Kristillisellä opistolla sekä osa ruokailuista (Pe ja la iltapalat, la ja su aamupalat, la ja su lounaat sekä la päivällinen)  95€. II-vuosikurssin isosille alennettu hinta 80€. Festareiden ohjelma löytyy toukokuusta alkaen tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

KLS-yhtyeen konsertti Turussa Maata Näkyvissä-festareilla 2018.
YouTube-video