Lähetysjalkapalloturnaus Lummeniemessä

Lummeniemen leirikeskus

Lummeniemessä on jo vuosia pelattu rippileireillä lähetysjalkapalloa. Nyt on oivallinen hetki heittäytyä leikkimieliseksi, kerätä joukkue ja osallistua lupsakkaan iltapäiväturnaukseen. Samalla tuet kirkon tekemää tärkeää kansainvälistä työtä.

Heippa taas! Viime vuonna kaavailin elokuun puolen välin seutuville Lähetysjalkapallo-turnausta. Valitettavasti surkea sää (n.+4 astetta, raju tuuli ja sade) ja työntekijän sairastuminen torpedoivat turnauksen toteutumisen. :(

No. Nyt olisi aika ottaa uusi yritys turnauksen parissa. Eli:

Hei ihmiset, onko teillä muistoja Lummeniemen Lähetysjalkapallosta? Laitelkaas viestiä toisillenne ja kirjoitelkaa kommentteja kommentteja seurakunnan Facebook-sivulla olevaan viestiketjuun. Nyt olisi mainio aika herätellä muistiin noita nuoruuden hassutteluja, sillä lauantaina 22.7. klo 12.00 alkaen meinaamme pelata leikkimielisen lähetysjalkapalloturnauksen Lummeniemessä. Kerää joukkue (5-10 heppua), ilmoittaudu Alpolle ja tulkaa porukalla mukaan hassuttelemaan ja samalla tukemaan hyvää, tärkeää ja kirkolle elintärkeää asiaa! Turnauksen jälkeen ja oikeastaan sen aikana saunatkin ovat lämpimänä.

P.S.
Jos sinulla ei vielä ole moisia muistoja, niin nyt olisi mainio aika hankkia moisia... ;) :D

(Vinkki: Varaa mukaan vaihtovaatetta, saunakamat, kastumisen ja mahdollisen muunkin sotkemisen kestävät ulkoiluvarusteet ja aimo annos puhdasta, sydämellistä ja lapsellisen iloista irrottelumieltä!)

Alpo Syvänen
Nuorisotyönohjaaja, Lähetyssihteeri

Kymonkosken nuorisoseuran talo

Kauneimmat joululaulut Kymönkoskella

Perinteinen Kymönkosken kylän joulujuhla ja samalla Kauneimpien joululaulujen-tilaisuus nuorisoseuran talolla.

Lummeniemen leirikeskus

Joulurauhan julistus metsäneläimille

Lummeniemen rantasaunalla. Sami Siltanen. Järjestetään yhdessä Viitasaaren riistanhoitoyhdistyksen kanssa.

Keitelepohjan nuorisoseuran talo

Kauneimmat joululaulut Keitelepohjassa

Perinteinen Kauneimmat joululaulut-tilaisuus Keitelepohjassa.