Maksetut viulut -yhtyeen konsertti

Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Viitasaaren kirkko

Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Viitasaaren kirkossa

Maksetut viulut on uniikki yhtye, jonka omaleimainen folk soi suoraan sydämestä. Tunteikkaat ja groovaavat sovitukset rakkaista hengellisistä lauluista ja virsistä ovat ihastuttaneet kuulijoita kautta maan jo viiden vuoden ajan. Yhtyeen musiikissa otetaan kaikki irti perinteisistä kansanmusiikin soittimista, viuluista, kitaroista ja harmoonista. Vapaaehtoinen kolehti seurakunnan aikuistyölle.

Anna Karjalainen

Lastenmusiikkikonsertti " Aa aa aurinko!"

Tunturikettu, pikku ötökkä ja leppäkerttu heräilevät kevääseen.

'Matkustan ympäri maailmaa' - Seurakunnan kuorojen kevätkonsertti

Keväiselle musiikkimatkalle maailman ympäri johdattelee seurakunnan Lyhde-kuoro ja kirkkokuoro Anna-kanttorin johdolla. Konsertissa kuullaan lauluja aina Tansaniasta Taiwanille, ja Amerikasta Ranskaan saakka. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, tuotto Tansaniassa tehtävään työhön lasten, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien parantamiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Konsertissa on kahvitarjoilu.