Maksetut viulut -yhtyeen konsertti

Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Viitasaaren kirkko

Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Viitasaaren kirkossa

Maksetut viulut on uniikki yhtye, jonka omaleimainen folk soi suoraan sydämestä. Tunteikkaat ja groovaavat sovitukset rakkaista hengellisistä lauluista ja virsistä ovat ihastuttaneet kuulijoita kautta maan jo viiden vuoden ajan. Yhtyeen musiikissa otetaan kaikki irti perinteisistä kansanmusiikin soittimista, viuluista, kitaroista ja harmoonista. Vapaaehtoinen kolehti seurakunnan aikuistyölle.

Anna Karjalainen

Seurakuntatalo , Viitasaari Areena

Lähetysilta Areenalla

Viitasaaren kirkko

Ehtookellojen aikaan - iltamusiikki

Jukka Puustinen esittää adventtia edeltävinä lauantai-iltoina Johann Sebastian Bachilta neljä soolosellosarjaa. Ensimmäinen kuullaan 28.10. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Viitasaaren kirkko

Pirun kiusaksi - Virsi-ilta Martti Lutherin seurassa

Reformaation juhlaviikon kunniaksi vietämme yhteislauluiltaa uskonpuhdistaja Martti Lutherin virsiaarteiden ja pöytäpuheiden äärellä. Anna Karjalainen, Sami Siltanen, kirkkokuoro. Lauluillassa kerätään kolehti Nekin kieliseen raamatunkäännöstyöhön Papua-Uudessa-Guineassa.