Ehtookellojen aikaan - iltamusiikki

Viitasaaren kirkko

Jukka Puustinen esittää adventtia edeltävinä lauantai-iltoina Johann Sebastian Bachilta neljä soolosellosarjaa. Ensimmäinen kuullaan 28.10. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Johann Sebastian Bach sävelsi aikanaan sellolle 6 sarjaa. Näistä neljä kuullaan loka-marraskuun aikana sellisti Jukka Puustisen esittämänä. Tervetuloa rentoutumaan lauantai-iltaisin kauniin sellomusiikin äärelle!

Lastenmusiikkikonsertti " Aa aa aurinko!"

Tunturikettu, pikku ötökkä ja leppäkerttu heräilevät kevääseen.

'Matkustan ympäri maailmaa' - Seurakunnan kuorojen kevätkonsertti

Keväiselle musiikkimatkalle maailman ympäri johdattelee seurakunnan Lyhde-kuoro ja kirkkokuoro Anna-kanttorin johdolla. Konsertissa kuullaan lauluja aina Tansaniasta Taiwanille, ja Amerikasta Ranskaan saakka. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, tuotto Tansaniassa tehtävään työhön lasten, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien parantamiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Konsertissa on kahvitarjoilu.