Pirun kiusaksi - Virsi-ilta Martti Lutherin seurassa

Pirun kiusaksi - Virsi-ilta Martti Lutherin seurassa Viitasaaren kirkko

Reformaation juhlaviikon kunniaksi vietämme yhteislauluiltaa uskonpuhdistaja Martti Lutherin virsiaarteiden ja pöytäpuheiden äärellä. Anna Karjalainen, Sami Siltanen, kirkkokuoro. Lauluillassa kerätään kolehti Nekin kieliseen raamatunkäännöstyöhön Papua-Uudessa-Guineassa.

"Kuka tässä ei laulaisi.-- Siksi on tätä Kristuksen riemukasta voimaa juhlittava psalmein ja kirkkaasti soivin lauluin, ei vain niukoin sanoin ja yksinkertaisella puheella." (Martti Luther 1538)

Tervetuloa laulamaan yhdessä uskonpuhdistajamme Martti Lutherin virsiaarteita! Laulua johtaa Anna-kanttori kirkkokuoron kanssa, Lutherin tekstejä kuullaan Sami Siltasen tulkitsemana. Kolehti kerätään reformaation hengessä raamatunkäännöstyöhön Papua-Uudessa-Guineassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Anna Karjalainen