Retki Naistenpäivään Saarijärvelle

Saarijärven seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Seurakuntien yhteinen retki Saarijärvelle Hyvien uutisten Naistenpäivään. Puhujana Riitta Lemmetyinen. Matkan hinta 10€. Lähtö linja-autoasemalta. Ilmoittautumiset 12.2. mennessä sivun linkistä tai kirkkoherranvirastoon p.014 333 4900. Klikkaa ja katso tarkempi ohjelma.

HYVIEN UUTISTEN NAISTENPÄIVÄ

9.30 Aamukahvi

10.00 Tervetuloa kuulemaan hyviä uutisia!

Virpi Lähteenmäki: Minun hyvät uutiseni, Marja-Liisa Oikari, Sirja Oittinen ja Inkeri Riihinen musisoivat.

10.30 Riitta Lemmetyinen: Hyviä uutisia huonolle rukoilijalle. Elämyksellinen raamattuopetus Isä meidän – rukouksesta.

12.00 Lounas, vapaaehtoinen ruokamaksu. Lounastunnin aikana voit kiertää rukouspolun ja osallistua arpajaisiin.

13.15 Kyllikki Rühlmann: ”Minun hyvät uutiseni”, musiikkia Pylkönmäen naiskuorolta.

13.30 Riitta Lemmetyinen:  Hyviä uutisia toivottamalle. Raamattuopetus toivosta. Toivon kadotessa katoaa elämän tarkoituskin ja olemme kuin tuuliajolla. Onko olemassa toivoa, jonka varaan rakentaa?

n. klo 15 Päätöskahvit

Riitta Lemmetyinen on kouluttaja ja teologian maisteri. Hän on aikaisemmin elänyt nunnana Evankelisten Mariasisarten luostarissa Saksassa.

Poislähdön jälkeen nuoren nunnan elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä. Mutta hän selvisi, ja vaikeat kokemukset muuttuivat voimavaraksi.

Järjestäjä

Viitasaaren seurakunta, Viitasaaren helluntaiseurakunta, Viitasaaren vapaaseurakunta

Rauhanyhdistyksen seurat

Isossa salissa