'Matkustan ympäri maailmaa' - Seurakunnan kuorojen kevätkonsertti

Keväiselle musiikkimatkalle maailman ympäri johdattelee seurakunnan Lyhde-kuoro ja kirkkokuoro Anna-kanttorin johdolla. Konsertissa kuullaan lauluja aina Tansaniasta Taiwanille, ja Amerikasta Ranskaan saakka. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, tuotto Tansaniassa tehtävään työhön lasten, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien parantamiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Konsertissa on kahvitarjoilu.

Millaista on musiikki kaukana Mwanzassa, Taiwanilla tai vanhassa Karjalassa? Tervetuloa kuulemaan kun seurakunnan molemmat kuorot, lasten Lyhde-kuoro ja hieman vanhempien kirkkokuoro laittavat parastaan ja tuovat maailman musiikin seurakuntatalolle! Konsertissa on kahvitarjoilu. Tuotto käytetään Suomen Lähetysseuran kautta tehtävään työhön Tansaniassa lasten, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien parantamiseksi.

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.