Leipäjakelu, lounas ja EU- ruokajako

Tarjolla lounas hyvässä seurassa, jaossa leipää, lihaa yms. pakasteena, EU-ruokakasseja ja ilmaiskirpputori auki.

Sinulle, jolla talous on tiukalla tarjolla ilmainen ruoka mukavassa seurassa, jaossa kauppojen lahjoittamaa ylijäämä leipää, lihaa yms. pakasteena, kukkia ja mitä satumme saamaan. Jaossa myös EU ruokia. Samaan aikaan auki ilmaiskirpputori, jossa vaatetta ja kenkiä kaikenkokoisille. Tule rohkeasti mukaan, Takataskun kynnys on matala!

Leipäjakelu ja aamupala

Tarjolla aamupalaa hyvässä seurassa, jaossa leipää, lihaa yms. pakasteena ja kirpputori avoimena