Tervetuloa pohtimaan ja tutkimaan uskoa!

Mitä usko on? Mitä on kristillinen usko? Miten usko ilmenee?

Näiltä sivuilta löydät materiaalia, joka ohjaa tutkimaan evankelis-luterilaista uskoa ja sen ilmentymistä Viitasaarella, Suomessa ja maailmalla. Usko ei ole kilpajuoksua vaan kestävyysharjoittelua. Jos olet varovaisen kiinnostunut uskosta, voit täällä hakea suuntaa pohdinnoillesi. Jos olet kilpaillut jo jonkin aikaa, voit tutustua uudelleen perusteisiin.

Mihin uskomme? -linkin takana esitellään uskon perusteita, joihin tutustumalla voi ottaa selvää, mihin seurakunta on uskossaan sitoutunut.

Uskon elementit -sivuilla esitellään erilaisia tapoja syventää ja ylläpitää uskoa.

Uskon haasteet -sivu auttaa selviämään vaikeuksista, joita uskonelämässä kohdataan.

Jokaisen linkin takana on lisäksi hyödyllistä kirjallisuutta, johon tutustumalla voi löytää vastauksia kysymyksiin. Kirjallisuuden lisäksi myös seurakunnan työntekijät auttavat mielellään vaikeissa aiheissa.

Alhaalla olevasta palkista löydät lisää sisältöä, joka auttaa sinua pitämään yllä sopivaa uskon tahtia.

Kirkko ja seurakunnat mediassa

Mediaseurannan toimittaa M-Adaptive by M-Bain.