Voit lähettää esirukouspyynnön seurakunnalle

Esirukouspyynnön voi  jättää esimerkiksi seurakuntatalon etuseinässä, taloustoimiston oven lähellä, olevaan lukittuun postilaatikkoon.

Kirkossa on esirukousenkeli, jonka kahteen koriin voi tuoda sekä aikuisten että lasten esirukouspyyntöjä ja kiitoksia. Esirukouspyynnön voi kirjoittaa tai piirtää, Jumala ymmärtää sen kyllä. Kirjoitetut pyynnöt luetaan ääneen esirukouksen yhteydessä ellei pyynnön jättäjä laita erikseen mainintaa, että ei saa lukea ääneen.

Esirukousenkelin on valmistanut Sydän-Suomen diabetesyhdistys, jossa Esko Kinnunen ja Seppo Niskanen tekivät puuosat ja Annikki Nerg (kuvassa) maalaustyön.

Esirukouspyyntöjä voi lähettää myös sähköpostilla esimerkiksi osoitteeseen viitasaaren.seurakunta(at)evl.fi . Korvaa (at)-merkintä @-merkillä. Esirukouslomake on nyt poissa käytöstä.

Kuva: ST