Nuorten syysleiri 2020:

Perjantaista lauantaihin kestävä leiri. Leirin pitoaika varmistuu loppukeväästä ja leirin ohjelma rakentuu kesän ja alkusyksyn mittaan, jahka ehätän kuulemaan teidän toiveitanne siitä. :)

Isosleirit 2020:

* Kevään isosleiri 2020: Peruttu korona-viruksen takia. 20.-22.3.2020 I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleiri alkaa perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyy sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Jumalanpalveluksessa siunataan isosen tehtävään kaikki isostoimintaan osallistuvat nuoret.

* Syksyn Isoisleiri 2020: 23.-25.10.2020. I- ja II-vuosikurssien yhteinen leiri. Isosleiri alkaa perjantai-iltana klo 18.00 ja päätty sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen. Ilmoittautumiset tämän 1.9. aukeavan linkin kautta.

Isosleirit alkavat perjantai-iltana klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaiaamuna kirkossa vietettävään jumalanpalvelukseen.

Ilmoittautumiset tuohon yläpuolelle tulevien ilmoittautumislinkkien kautta.

Lisätietoja kaipaillessasi kyselyitä voi lähettää Alpolle p. 050 - 588 4907.

Varustelista kaikille leireille:

* Lakanat ja tyynynliinan (ei makuupussia!)

* Raamatun
* Muistiinpanovälineet
* Ulkoiluvarusteet
* Peseytymisvälineet
* Vaihtovaatetta.

* Lisäksi tarvitset isosleireille mukaan isoskoulutuskirjan ja kansion. (Nämä saat koulutuksen aikana.)

Aamu-usvaa