Lasten valokuvauspäivä

Lasten valokuvauspäivä Seurakuntatalo

Jos haluat käyttää lastasi ammattivalokuvaajan kuvattavana, niin nyt siihen on mahdollisuus!

Kuvaajana on Foto Airaksinen Oy/Kuvaverkko Oy

Soita ja varaa teille sopiva aika: kirkkoherranvirasto p. 014-3334920 (avoinna klo 9-13)

Hinnat näet täytettävästä tilauslapusta. Hinta koostuu sen mukaan, millaiset kuvat valitset omaan pakettiisi. (~ 7€/kuva-arkki)

Huoltaja voi itse merkitä tilauslappuun, millaiset arkit haluaa tilata. Hinnat ovat näkyvissä ennakkotilauslapussa, minkä täytät paikan päällä, ennen kuin menette kuvaukseen.

Lomakkeet ovat kuvauspaikan odotustilassa.

Saat sähköpostia/tekstiviestin, kun kuvat ovat nähtävissä ja tilaus vielä muokattavissa verkkopalvelussa.

Valmiit kuvasetit toimitetaan suoraan koteihin.

Viitasaari Areena

Taika-Petterin joulutohinat

Tule mukaan viettämään hetki Taika-Petterin ja Jakke jääkarhun kanssa, kun he miettivät erilaisia tapoja viettää joulua!