Kirkkoherranviraston palvelut

Kirkkoherranviraston käynti- ja postiosoite on Pappilantie 6, 44500 Viitasaari.

Virasto on auki ma-pe 9-13. Huom. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi palvelemme ensisijaisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Käyntikin onnistuu asioiden hoidon niin vaatiessa, mutta toivomme yhteydenottoa ensin puhelimella tai sähköpostilla.

Viraston puhelinnumero on 014 3334 900.

Sähköposti on viitasaaren.seurakunta(at)evl.fi

Voit olla viraston yleiseen numeroon yhteydessä useimmissa asioissa kuten virkatodistuksen tilaus-, tilavaraus-, avioliitto-, kaste- ja hautajaisasioissa, .

Valikoistamme löydät myös yhteystietoja suoraan eri ihmisille. Olet tervetullut asioimaan myös viraston työpöytien äärelle.

Kirkkoherranvirasto on osa seurakuntataloa, jonka yläkerrasta löydät viraston lisäksi mm. talous-, kiinteistö- ja diakoniatoimiston ja salit.
Seurakuntatalon alakerrassa on lasten-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyön tilat Pikkutasku ja Takatasku. Takataskulla on myös perjantaiaamupäivisin oleva leipäjakelu.

Seurakuntatalon yläkerrasta löydät virastot ja toimistoja sekä salit.