Nuorten retket ja tapahtumat 2020

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla.

* Perjantaina 21.2. klo 18.00 Sami Aspin ja taustayhtyeen konsertti kirkossa. Mukana myös Pekka Simojoki. Käsiohjelma 10€.

* Tiistaina 5.5. klo 18.00 Mukava ilta seurakuntatalolla. Luvassa mm. leikkimielinen muotinäytös, salaatti-iltapala ja Mikko Vaismaan standupshow. Liput 10€ ja tuotto lähetykselle.

* Torstaina 22.10. klo 18.00 NNS-yhtyeen konsertti Viitasaari Areenalla. Iltaan kutsutaan kaikkia, mutta aivan erityisesti vuonna 2021 riparille tulevia. Ripariväki saa tilaisuudesta ensimmäisen riparileimansa. Vapaa pääsy.

* Maata Näkyvissä-festarit Turussa 13.-15.11.2020 Kyydit, pääsyliput kolmelle päivälle, majoitus 2-4 hengen huoneissa Turun Kristillisellä opistolla sekä osa ruokailuista (Pe ja la iltapalat, la ja su aamupalat, la ja su lounaat sekä la päivällinen) 105€. II-vuosikurssin isosille alennettu hinta 85€. Festareiden ohjelma löytyy tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

KLS-yhtyeen konsertti Turussa Maata Näkyvissä-festareilla 2017.
KLS-yhtyeen konsertti Turussa Maata Näkyvissä-festareilla 2018.