Nuorten retket ja tapahtumat kesällä ja syksyllä 2019

Ohessa tällä hetkellä tiedossa olevat retket ja tapahtumat. Muutoksia ja lisäyksiä voi tulla.

* Torstaina 6.6. klo 18.00 Seurakuntatalolla konsertoi CUMINA-ryhmä. Ryhmässä soittaa 15-18-vuotiaita nuoria eri puolilta suomea. Tapahtuma kuuluu kummankin Lummeniemen riparin ohjelmaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan vallan mahtavaan ja pikkaisen erilaiseen iltakonserttiin! :D

* Lauantaina 14.9. Saarijärven Mellikan leirikeskuksessa vietetään rovastikunnallista nuorten leiripäivää. Luvassa on vaikka mitä kivaa toimintaa ja paljon porukkaa eri puolilta pohjoista Keski-Suomea. Ilmoitautumislinkki tulee lähiaikoina tähän yhteyteen ja se menee Äänekosken seurakunnan nuorisotyön sivuille. Tsekkaa ja ilmoittaudu!

* Lauantaina 28.9. retki Ruskagospel-tapahtumaan Ylihärmään. Lisään tapahtuman ohjelman ja ilmoittautumislinkin tähän, jahka saan tarkempaa tietoa.

* Torstaina 24.10. Viitasaarella vierailee Mikaveli ja hänen possensa. Päivällä on koululaiskonsertti ja illalla Iltakonsertti Areenalla klo 18.00 alkaen. Konserttiin kutsutaan erityisesti vuoden 2020 rippikoululaisia ja he saavat siitä ensimmäisen riparimerkinnän rippikoulukorttiinsa. Vapaa pääsy.

* Maata Näkyvissä-festarit Turussa 15.-17.11. Kyydit, pääsyliput kolmelle päivälle, majoitus 2-4 hengen huoneissa Turun Kristillisellä opistolla sekä osa ruokailuista (Pe ja la iltapalat, la ja su aamupalat, la ja su lounaat sekä la päivällinen)  105€. II-vuosikurssin isosille alennettu hinta 85€. Festareiden ohjelma löytyy toukokuusta lähtien tuolta: www.maatanakyvissa.fi.

Ilmoittautuminen hoituu tätä kautta! :) (Festariretkelle ilmoittautuminen aukeaa ennen kesän ripareita)

* Lauantaina 30.11. Suolahdessa järjestetään rovastikunnallinen Kokkisota! Tule mukaan keksimään jotain mahtavan makuista kokattavaa ja lähdetään porukalla kilpailemaan muiden seurakuntien nuorten porukoita vastaan! Luvassa maukkaita sapuskoja ja vallan mahtavia kilpailuporukoita eri puolilta pohjoista Keski-Suomea!

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kysele lisätietoa Alpolta.

KLS-yhtyeen konsertti Turussa Maata Näkyvissä-festareilla 2017.
KLS-yhtyeen konsertti Turussa Maata Näkyvissä-festareilla 2018.