Musiikki-ilta Vermatsaaressa

Vermatsaari, Maire Kemppainen, Vermatsaarentie 190

Musiikkia ja runoja. Mukana laulajia mm. Kymönkoskelta ja Karstulan mieslaulajista. Iltakahvien tuotto Afrikan albinolapsille.

Konsertissa esiintyvät Venla Varis, Titta Huikari, Jyrki Holm, Matti Paananen ja Kari Keurulainen sekä ryhmä Karstulan mieslaulajista.

Viitasaaren kirkko

Tenorissimo - Kertokaa se hänelle

Huippukuuluisa tenorikaksikko Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa konsertoivat Ulla-Stina Ikosen (harppu) ja Mika Seppäsen (sello) kanssa Viitasaaren kirkossa lämminhenkisen Mauno Kuusisto -100 vuotta -konsertin merkeissä. Liput 10 euroa tuntia ennen ovelta.

Mellikan leirikeskus Saarijärvellä

Retki rovastikunnalliseen lähetyspäivään Saarijärvelle

Tule viettämään lauantaipäivää lähetyksen merkeissä. Mukana mm. Olavi Vuori, Timpurin roudarit-yhtye ja Kati Keski-Mäenpää.

Lähetysilta Pikkusalissa

Oksia on monta, runko on yksi. Kirkon herätysliikkeet ovat kirkkomme rikkaus, niin myös lähetyksen saralla.