Lähetysjalkapalloturnaus Lummeniemessä

la 22.7. kello 12.00 - kello 15.00

Lummeniemen leirikeskus

Lummeniemessä on jo vuosia pelattu rippileireillä lähetysjalkapalloa. Nyt on oivallinen hetki heittäytyä leikkimieliseksi, kerätä joukkue ja osallistua lupsakkaan iltapäiväturnaukseen. Samalla tuet kirkon tekemää tärkeää kansainvälistä työtä.

Heippa taas! Viime vuonna kaavailin elokuun puolen välin seutuville Lähetysjalkapallo-turnausta. Valitettavasti surkea sää (n.+4 astetta, raju tuuli ja sade) ja työntekijän sairastuminen torpedoivat turnauksen toteutumisen. :(

No. Nyt olisi aika ottaa uusi yritys turnauksen parissa. Eli:

Hei ihmiset, onko teillä muistoja Lummeniemen Lähetysjalkapallosta? Laitelkaas viestiä toisillenne ja kirjoitelkaa kommentteja kommentteja seurakunnan Facebook-sivulla olevaan viestiketjuun. Nyt olisi mainio aika herätellä muistiin noita nuoruuden hassutteluja, sillä lauantaina 22.7. klo 12.00 alkaen meinaamme pelata leikkimielisen lähetysjalkapalloturnauksen Lummeniemessä. Kerää joukkue (5-10 heppua), ilmoittaudu Alpolle ja tulkaa porukalla mukaan hassuttelemaan ja samalla tukemaan hyvää, tärkeää ja kirkolle elintärkeää asiaa! Turnauksen jälkeen ja oikeastaan sen aikana saunatkin ovat lämpimänä.
 

P.S.
Jos sinulla ei vielä ole moisia muistoja, niin nyt olisi mainio aika hankkia moisia... ;) :D

(Vinkki: Varaa mukaan vaihtovaatetta, saunakamat, kastumisen ja mahdollisen muunkin sotkemisen kestävät ulkoiluvarusteet ja aimo annos puhdasta, sydämellistä ja lapsellisen iloista irrottelumieltä!)


Katso myös

ke 22.8. klo 9.30 -12.00

Lummeniemen leirikeskus

Syysavaus lapsille ja perheille

Syksyn toimintakausi käyntiin yhdessä puuhaten!
ma 27.8. klo 18.30

Seurakuntatalo

Rauhanyhdistyksen seurat

Isossa salissa
su 2.9. klo 12.00

Lummeniemen leirikeskus

Rauhanyhdisyksen syysseurat

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhän merkeissä syysseurat