Maksetut viulut -yhtyeen konsertti

Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Viitasaaren kirkko

Maksetut viulut -yhtyeen konsertti Viitasaaren kirkossa

Maksetut viulut on uniikki yhtye, jonka omaleimainen folk soi suoraan sydämestä. Tunteikkaat ja groovaavat sovitukset rakkaista hengellisistä lauluista ja virsistä ovat ihastuttaneet kuulijoita kautta maan jo viiden vuoden ajan. Yhtyeen musiikissa otetaan kaikki irti perinteisistä kansanmusiikin soittimista, viuluista, kitaroista ja harmoonista. Vapaaehtoinen kolehti seurakunnan aikuistyölle.

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Anssin-Jussin Areena Kauhavan Härmässä

Retki Ruskagospel-tapahtumaan

Ruskagospel on upea kolmen seurakunnan nuorten ja työntekijöiden järjestämä jokasyksyinen tapahtuma.

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.

Jyväskylä, Taulumäen kirkko

Retki Gospel Gentlemen-kiertueen konserttiin

Kolme konkaria gospel-musiikin saralta. Satoja, tai jopa tuhansia lauluja, jotka ovat värittäneet ja virittäneet niin monen ihmisen tuntoja uskosta ja elämästä. Tervetuloa retkellemme nostalgiaan ja nykypäivään, vahvistumaan ja iloitsemaan.