Suomen Lähetysseuran Tasaus-keräys

Suomen Lähetysseuran Tasaus-keräys

Keskustan alueen liikkeiden luona

Perinteinen Tasaus-keräys kerätään tänä vuonna teemalla: "Ääni ilman oikeutta?".

Viitasaarella Tasaus-keräys toteutetaan perjantaina 13.10. klo 9.00-18.00 ja lauantaina 14.10. klo 9.00-16.00. Keräys toteutetaan keskustan alueella. Viralliset kerääjät tunnistaa Tasaus-keräyksen keräysliiveistä ja keräysluvilla varustetuista keräyslippaista.

Tervetuloa mukaan kerääjäksi. Aikansa lahjoittaminen on arvokas lahja, suuri kiitos siitä. Kiitos myös, jo näin etukäteen, kaikille keräykseen osallistuville lahjoittajille!

Tasauskeräyksen kotisivut

Lummeniemen leirikeskus

Lähetysjalkapalloturnaus

Lähetysjalkapalloa pelataan yleensä rippileireillä ja niiden pelien kautta tuetaan rippikoulutyön kummityötä Mauritanian Nouackchotissa. Lähetysjalkapalloturnaus pelataan nyt toista kertaa sen kautta tuemme nuorisotyön kummityötä Nepalin vammaisten lasten parissa. Sekä rippikoulu- että nuorisotyön kummikohteet ovat Suomen Lähetysseuran alaisuudessa tehtävää työtä.

Rauhanyhdistyksen seurat

Isossa salissa