Juustokakkuilta

Leivotaan juustokakkuja tulevan sunnuntain kirkkokahveille.

Sunnuntaina 29.10. vietetään tulevan kesän rippikoulujen avaustapahtumaa, jota haluamme juhlistaa herkullisin juustokakuin kirkkokahvien merkeissä.

Tule leipomaan kanssamme juustokakkuja, kaikki tarvikkeet on järjestetty paikalle puolestasi. Ota mukaan vain essu, sisäkengät ja reipas leivontamieli.

Messun 29.10. jälkeen olet lämpimästi tervetullut nauttimaan leivotuista herkuista.

Lummeniemen leirikeskus

Lähetysjalkapalloturnaus

Lähetysjalkapalloa pelataan yleensä rippileireillä ja niiden pelien kautta tuetaan rippikoulutyön kummityötä Mauritanian Nouackchotissa. Lähetysjalkapalloturnaus pelataan nyt toista kertaa sen kautta tuemme nuorisotyön kummityötä Nepalin vammaisten lasten parissa. Sekä rippikoulu- että nuorisotyön kummikohteet ovat Suomen Lähetysseuran alaisuudessa tehtävää työtä.

Rauhanyhdistyksen seurat

Isossa salissa