Ehtookellojen aikaan - iltamusiikki

Viitasaaren kirkko

Jukka Puustinen esittää adventtia edeltävinä lauantai-iltoina Johann Sebastian Bachilta neljä soolosellosarjaa. Ensimmäinen kuullaan 28.10. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Johann Sebastian Bach sävelsi aikanaan sellolle 6 sarjaa. Näistä neljä kuullaan loka-marraskuun aikana sellisti Jukka Puustisen esittämänä. Tervetuloa rentoutumaan lauantai-iltaisin kauniin sellomusiikin äärelle!

Viitasaaren kirkko

Tenorissimo - Kertokaa se hänelle

Huippukuuluisa tenorikaksikko Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa konsertoivat Ulla-Stina Ikosen (harppu) ja Mika Seppäsen (sello) kanssa Viitasaaren kirkossa lämminhenkisen Mauno Kuusisto -100 vuotta -konsertin merkeissä. Liput 10 euroa tuntia ennen ovelta.

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.