Pikkutaskun perhekerho

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Yhdessäoloa, leikkimistä ja hiljentymistä

Perhekerho on aikuisille mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista ja lapset voivat samalla leikkiä ja solmia ystävyyssuhteita.

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki pienimmistä junioreista senioreihin.

Oleskelu on vapaata yhdessäoloa sekä yhteistä kokoontumista eri teemojen äärellä, laulaen, askarrellen, liikkuen, hiljentyen. Kerhossa on aina tarjolla maksutonta pientä aamupalaa sekä lapsille että aikuisille. HUOM! Osallistumme tänään yläkerran aamupalaan, joka on tarkoitettu kaikenikäsille. Puuroa ym tarjolla!

Tänään meille tulee vieraaksi perheasiainnneuvottelukeskuksesta perheneuvoja Pirjo Salminen. Hänen aiheena on parisuhde pikkulapsiperheissä.

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.