Perheiden pyhäinpäivän hartaus

Perheiden pyhäinpäivän hartaus Viitasaaren kirkko

Ihmettelemme hetken kirkossa yhdessä elämää ja kuolemaa, iloa ja surua. Kirkkohetken lopuksi viemme ulkokynttilät muistomerkki ”Sylin” luo. Voit ottaa oman kynttilän mukaan! (kirkkohetken kesto n. puoli tuntia)

Isät ja äidit, mummot ja papat sekä tietenkin lapset,

olette lämpimästi tervetulleita kirkkohetkeen!

S-market Viitasaari, Pappilantie 14

Kirkkomusiikin päivän pop up-konsertti

Valtakunnallisen kirkkomusiikin päivän kunniaksi Viitasaaren kirkkokuoro esiintyy pop up -konsertin merkeissä Viitasaaren S-marketin aulassa. Lauluterveisiä Tansaniasta ja suomalaisen hengellisen kuoromusiikin helmiä. Tervetuloa kuuntelemaan ja moikkaamaan!

Viitasaaren kirkko

Kristityn vapaus

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.