Lasten valokuvauspäivä

Valokuvaaja saapuu!

Voit tulla kuvauttamaan lapsesi Pikkutaskun kerhotilaan.

Varaa kuvausaika soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 014 3334900

Kuvaaja Foto Airaksinen Oy Marianne Haka

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho