Yhteisvastuulounas

Yhteisvastuulounas

Yhteisvastuukeräyksen avaus messu 4.2 klo 10 seurakuntatalolla jonka jälkeen yv-lounas aikuiset 10e, nuoret/lapset 5e .Palapaistia,perunat, salaattia, vihakksia, jälkiruoka Runebergintorttua ja kahvia. ARVONTAA arvat 3e. Arpavoittoja vastaanotetaan diakoniatoimistossa.

Leipäjakelu, aamupala ja kirpputori

Ilmainen aamupala, leipää ja muuta lahjoitusruokaa jaossa ja ilmaiskirpputori auki

Lummeniemen leirikeskus

Lähetysjalkapalloturnaus

Lähetysjalkapalloa pelataan yleensä rippileireillä ja niiden pelien kautta tuetaan rippikoulutyön kummityötä Mauritanian Nouackchotissa. Lähetysjalkapalloturnaus pelataan nyt toista kertaa sen kautta tuemme nuorisotyön kummityötä Nepalin vammaisten lasten parissa. Sekä rippikoulu- että nuorisotyön kummikohteet ovat Suomen Lähetysseuran alaisuudessa tehtävää työtä.

Irma Heikkisen kotona (Aroniementie 694E), Niinilahdessa