Perinteinen laskiaisen hernekeittolounas

Laskiaistiistaina vietetään perinteistä laskiaslounasta seurakuntatalon aulassa ja samalla voi myös ostaa hernekeittoja ja laskiaispullia kotiin vietäväksi.

Laskiaistiistain merkeissä emännät ja vapaaehtoiset keittävät taas hernekeittoa ja paistavat laskiaispullia.

Lounaan voit nauttia seurakuntatalon aulassa ja se sisältää:

Hernekeiton, ruokajuoman ja leipää, sekä kahvin tai teen ja laskiaispullan.

Lounaan hinta on 8€.

Voit myös ostaa hernekeittoa ja laskiaispullia. Hernekeitto maksaa 5€/L ja sitä saa enintään 2L/talous, pullat maksavat 1€/kpl. Otathan oman kannellisen astian mukaasi hernekeittoa varten.

Tilaisuudessa voi myös ostaa arpoja 1€/kpl.

Lounaan ja myytävien elintarvikkeiden ja arpojen tuotto menee lähetystyön tukemiseen.

Lähetysilta Pikkusalissa

Lähetys on meidän kaikkien yhteinen asia.
pe 28.9.2018 klo 18.00 - su 30.9.2018 klo 14.00

Lummeniemen leirikeskus

Nuorten Syysleiri

Nuorten syysleiri 7-9-luokkalaisille sekä lukio- ja ammattikouluikäisille. Jos alle 7-luokkalainen haluaa mukaan leirille, niin hänen huoltajansa voi soittaa nuorisotyönohjaaja Alpo Syväselle p. 050-588 49 07.