Yhteisvastuuhiihdot

Yhteisvastuuhiihdot

Kymönkoski

Yhteisvastuuhiihtoa Mauri Kanasen ja Jarmo Raatikaisen ylläpitämillä laduilla upeissa Kalliojärven maisemissa. Makkaranpaistoa ja kahvittelua nuotiolla.

Parkkipaikat Rinteellä, Hämäläntie 356 ja Myllypurolla, Laamasentie 168.  Nuotio Kalliojärvellä klo 13.30-15.30. Makkaraa, mehua, kahvia, pullaa. Tarjoilun tuotto yhteisvastuukeräykselle.Säävaraus.

Antti Hiltunen

Lummeniemen leirikeskus

Lähetysjalkapalloturnaus

Lähetysjalkapalloa pelataan yleensä rippileireillä ja niiden pelien kautta tuetaan rippikoulutyön kummityötä Mauritanian Nouackchotissa. Lähetysjalkapalloturnaus pelataan nyt toista kertaa sen kautta tuemme nuorisotyön kummityötä Nepalin vammaisten lasten parissa. Sekä rippikoulu- että nuorisotyön kummikohteet ovat Suomen Lähetysseuran alaisuudessa tehtävää työtä.

Rauhanyhdistyksen seurat

Isossa salissa