'Matkustan ympäri maailmaa' - Seurakunnan kuorojen kevätkonsertti

su 6.5. kello 14.00 - kello 15.30

Seurakuntatalo

Keväiselle musiikkimatkalle maailman ympäri johdattelee seurakunnan Lyhde-kuoro ja kirkkokuoro Anna-kanttorin johdolla. Konsertissa kuullaan lauluja aina Tansaniasta Taiwanille, ja Amerikasta Ranskaan saakka. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, tuotto Tansaniassa tehtävään työhön lasten, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien parantamiseksi Suomen Lähetysseuran kautta. Konsertissa on kahvitarjoilu.

Millaista on musiikki kaukana Mwanzassa, Taiwanilla tai vanhassa Karjalassa? Tervetuloa kuulemaan kun seurakunnan molemmat kuorot, lasten Lyhde-kuoro ja hieman vanhempien kirkkokuoro laittavat parastaan ja tuovat maailman musiikin seurakuntatalolle! Konsertissa on kahvitarjoilu. Tuotto käytetään Suomen Lähetysseuran kautta tehtävään työhön Tansaniassa lasten, naisten ja vähemmistöjen oikeuksien parantamiseksi.


Kanttori

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Katso myös

su 26.8. klo 15.00 -16.30

Viitasaaren kirkko

Tenorissimo - Kertokaa se hänelle

Huippukuuluisa tenorikaksikko Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa konsertoivat Ulla-Stina Ikosen (harppu) ja Mika Seppäsen (sello) kanssa Viitasaaren kirkossa lämminhenkisen Mauno Kuusisto -100 vuotta -konsertin merkeissä. Liput 10 euroa tuntia ennen ovelta.
to 25.10. klo 18.00 -20.00

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.