Lasten kevätjuhla

Lasten kevätjuhla Lummeniemen leirikeskus

Kevätjuhla koululaisille ja pienille lapsille perheineen

Nukketeatteri Sananjalka esittää "Juhlat" klo 16. Sen jälkeen monenlaista puuhaa: makkaranpaistoa, kahvia/mehua ja vohveleita, kasvomaalausta, askartelua, suunnistustehtävä, puuhapisteet: heitä tikalla ilmapalloa ja kaada purkit potkaisemalla jalkapalloa, ongintaa 2€ ja arpoja 2€.

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho