Leipäjakelu, lounas ja kirpputori

Tarjolla lounas hyvässä seurassa, jaossa leipää, lihaa yms. pakasteena ja ilmaiskirpputori auki.

Sinulle, jolla talous on tiukalla tarjolla ilmainen lounas mukavassa seurassa, jaossa kauppojen lahjoittamaa ylijäämä leipää, lihaa yms. pakasteena, kukkia ja mitä satumme saamaan. Samaan aikaan auki ilmaiskirpputori, jossa vaatetta ja kenkiä kaikenkokoisille. Tule rohkeasti mukaan. Kevään viimeinen ruokailu. Kesäkuun ajan leipää jaossa päivystysaikana maanantaisin ja torstaisin klo 9-11 diakoniatoimistossa.

Leipäjakelu, aamupala ja kirpputori

Ilmainen aamupala, leipää ja muuta lahjoitusruokaa jaossa ja ilmaiskirpputori auki