Tenorissimo - Kertokaa se hänelle

Tenorissimo - Kertokaa se hänelle Viitasaaren kirkko

Huippukuuluisa tenorikaksikko Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa konsertoivat Ulla-Stina Ikosen (harppu) ja Mika Seppäsen (sello) kanssa Viitasaaren kirkossa lämminhenkisen Mauno Kuusisto -100 vuotta -konsertin merkeissä. Liput 10 euroa tuntia ennen ovelta. Kertokaa se hänelle -äänite myynnissä konsertissa. Mehutarjoilu.

Tenorissimon kotisivut

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.