Koko seurakunnan yhteinen aamupala

Tule aloittamaan aamusi yhteisellä aamupalalla. Aamupala tarkoitettu aivan jokaiselle.

Kaikille avoin aamupala. Aamuhartaus n. klo 7.45. Tule aloittamaan aamusi yhdessä syöden!

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Pikkutaskun perhekerho