Miekkarinteen perhekerho

Miekkarinteen perhekerho Miekkarinteen kerhotila

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Miekkarinteen perhekerho kokoontuu Miekkarinteen kerhohuoneella, Isoahontie 22.

Tarjolla on pientä aamupalaa, kahvia, hedelmiä ym.

Kerho on maksuton!

Yhteinen pieni ohjelmaosuus alkaa klo 10 ja tänään ohjelmassa lukee Ötökkäjuttuja. Laulamme ja loruamme sekä askartelemme ötökkäjuttuja.

Viitasaaren kirkko

Kirkkoseikkailu

Tutustu kirkkoon monin aistein!

Pikkutaskun perhekerho