Kirkkoseikkailu

Viitasaaren kirkko

Tutustu kirkkoon monin aistein!

Tutustumme kirkkoon monin tavoin?

Miksi meidän kirkon pääovi on kirkon takana? Miten veneet liittyvät kirkkoon? Miltä terva tuoksuu? Mitä kalastajat puuhasivat Jeesuksen aikaan? Kalapipareita ja urkuseikkailu...

Tule mukaan tutustumaan kirkkoon monin tavoin!

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Pikkutaskun perhekerho