Pikkutaskun perhekerho

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Pikkutaskun perhekerho kokoontuu seurakuntatalon alakerrassa, Pappilantie 6.

Tarjolla on pientä aamupalaa Takataskun puolella ja silloin kun yläkerrassa on seurakunnan yhteinen aamupala kaikille, osallistumme siihen.

Kerho on maksuton!

Yhteinen pieni ohjelmaosuus alkaa klo 10 ja tänään ohjelmassa lukee Kirkkomuskari.

Kirkkomuskari on seurakuntatalon yläkerrassa isossa salissa. Kirkkomuskarissa laulamme, leikimme ja musisoimme noin puolen tunnin ajan.

HUOMAA! Tänään ei ole aamupalaa tarjolla vaan voitte jäädä syömään lounaan muskarin jälkeen hintaan 5€/perhe.

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho

Viitasaaren kirkko

Kirkkoseikkailu

Tutustu kirkkoon monin aistein!