Retki rovastikunnalliseen lähetyspäivään Saarijärvelle

Mellikan leirikeskus Saarijärvellä

Tule viettämään lauantaipäivää lähetyksen merkeissä. Mukana mm. Olavi Vuori, Timpurin roudarit-yhtye ja Kati Keski-Mäenpää.

Lähteelle matkaamme yhdessä Pihtiputaan seurakunnan lähetysväen kanssa.

Lähtö seurakuntatalolta klo 08.00 ja paluu samaan paikkaan n. klo 16.30. Jos haluat nousta kyytiin matkan varrelta, niin ilmoita asiasta Alpolle mahdollisimman pian.

Ilmoittautumiset lähetyssihteeri Alpo Syväselle viimeistään torstaina 27.9. Puh. 050-588 4907

Kyydin hinta 10€

Pohjoisen Keski-Suomen rovastikunta

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.

Lähetysilta Pikkusalissa

Oksia on monta, runko on yksi. Kirkon herätysliikkeet ovat kirkkomme rikkaus, niin myös lähetyksen saralla.

Ravintola Pihkuri

Ilonpisaroita - ilta ihmisille

Meidät on lähetetty kohtaamaan ihmisiä, siis lähelle ja kauas. Itkemään itkevien kanssa ja iloitsemaan iloitsevien kanssa. Tänä iltana on aika iloita huumorin, lähetyksen, lasten ilonpidon ja hassuttelun merkeissä. Tervetuloa nauramaan ja laulamaan!