Pikkutaskun perhekerho

Pikkutaskun perhekerho Seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Pikkutaskun perhekerho kokoontuu seurakuntatalon alakerrassa, Pappilantie 6.

Tarjolla on pientä aamupalaa Takataskunpuolella ja silloin kun yläkerrassa on seurakunnan yhteinen aamupala kaikille, osallistumme siihen.

Kerho on maksuton!

Yhteinen pieni ohjelmaosuus alkaa klo 10 ja tänään ohjelmassa lukee Lähetysseikkailu.

Yläkerran isoon saliin on lähetyssihteerimme Alpo Syvänen laittanut meille paljon tutkittavaa...

HUOMAA! TÄNÄÄN SEURAKUNNAN YHTEINEN AAMUPALA YLÄKERRASSA KLO 7.30-10. Voitte vapaasti käydä siellä aamupalalla omaan tahtiin.