Tasauskeräys Viitasaaren keskustan alueella 12.-13.10.

Viitasaaren keskustan liikkeiden aulat ja edustat

Tasauskeräys on Suomen Lähetysseuran vuotuinen syyskeräys. Tänä vuonna keräyksen teemana on Murtunut mieli.

Tasauskeräys toteutetaan lipaskeräyksenä vapaaehtoisten kerääjien avustuksella.

Lainaus Tasaus-keräyksen sivulta:

__________________________________________

Luonnonkatastrofit, sodat ja konfliktit voivat jättää syviä jälkiä ihmismieleen. Tällöin ihminen joutuu päivittäisen selviytymisen lisäksi kamppailemaan esimerkiksi pelkotilojen, unettomuuden, ahdistuksen tai masennuksen kanssa. Nopeasti tarjottu henkinen tuki voi auttaa elämän saamisessa takaisin raiteilleen.

Suomen Lähetysseura huolehtii siitä, että ihmiset saavat katastrofin tai sodan jälkeen myös tarvitsemaansa henkistä tukea. Lahjoituksellasi tuemme henkistä hyvinvointia tarjoamalla esimerkiksi keskusteluapua, mielenterveyskoulutuksia, vertaistukea ja tarvittavaa hoivaa. Samalla vahvistamme yhteisön omaa kykyä tarjota henkistä tukea sitä tarvitseville.

Jokainen ansaitsee ehjän mielen!

__________________________________________

Jos sinulla on mahdollisuus joko tulla kerääjäksi tai osallistua keräykseen lahjoittajana, niin suurkiitos sinulle!

Viitasaarella voit ilmoittautua kerääjäksi lähetyssihteeri Alpo Syväselle. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Tasauskeräyksen kotisivut löytyvät täältä

Lähetysilta Pikkusalissa

Lähetys on meidän kaikkien yhteinen asia.
pe 28.9.2018 klo 18.00 - su 30.9.2018 klo 14.00

Lummeniemen leirikeskus

Nuorten Syysleiri

Nuorten syysleiri 7-9-luokkalaisille sekä lukio- ja ammattikouluikäisille. Jos alle 7-luokkalainen haluaa mukaan leirille, niin hänen huoltajansa voi soittaa nuorisotyönohjaaja Alpo Syväselle p. 050-588 49 07.