Tasauskeräys Viitasaaren keskustan alueella 12.-13.10.

Viitasaaren keskustan liikkeiden aulat ja edustat

Tasauskeräys on Suomen Lähetysseuran vuotuinen syyskeräys. Tänä vuonna keräyksen teemana on Murtunut mieli.

Tasauskeräys toteutetaan lipaskeräyksenä vapaaehtoisten kerääjien avustuksella.

Lainaus Tasaus-keräyksen sivulta:

__________________________________________

Luonnonkatastrofit, sodat ja konfliktit voivat jättää syviä jälkiä ihmismieleen. Tällöin ihminen joutuu päivittäisen selviytymisen lisäksi kamppailemaan esimerkiksi pelkotilojen, unettomuuden, ahdistuksen tai masennuksen kanssa. Nopeasti tarjottu henkinen tuki voi auttaa elämän saamisessa takaisin raiteilleen.

Suomen Lähetysseura huolehtii siitä, että ihmiset saavat katastrofin tai sodan jälkeen myös tarvitsemaansa henkistä tukea. Lahjoituksellasi tuemme henkistä hyvinvointia tarjoamalla esimerkiksi keskusteluapua, mielenterveyskoulutuksia, vertaistukea ja tarvittavaa hoivaa. Samalla vahvistamme yhteisön omaa kykyä tarjota henkistä tukea sitä tarvitseville.

Jokainen ansaitsee ehjän mielen!

__________________________________________

Jos sinulla on mahdollisuus joko tulla kerääjäksi tai osallistua keräykseen lahjoittajana, niin suurkiitos sinulle!

Viitasaarella voit ilmoittautua kerääjäksi lähetyssihteeri Alpo Syväselle. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Tasauskeräyksen kotisivut löytyvät täältä

pe 16.11.2018 klo 9.00 - su 18.11.2018 klo 21.30

Turkuhalli ja Turun Messukeskus

Retki Maata Näkyvissä-festareille Turkuun

Taas on aika tehdä perinteinen retki Maata Näkyvissä-festareille. Alpparille tämä lienee jo 28:s, 29:s tai 30:s, monesko sinulle? :)

Jyväskylä, Taulumäen kirkko

Retki Gospel Gentlemen-kiertueen konserttiin

Kolme konkaria gospel-musiikin saralta. Satoja, tai jopa tuhansia lauluja, jotka ovat värittäneet ja virittäneet niin monen ihmisen tuntoja uskosta ja elämästä. Tervetuloa retkellemme nostalgiaan ja nykypäivään, vahvistumaan ja iloitsemaan.

Lähetysilta Pikkusalissa

Jos jollakin teistä on korvat, hän kuulkoon. (Mark. 4:23)