Ilonpisaroita - ilta ihmisille

Ravintola Pihkuri

Meidät on lähetetty kohtaamaan ihmisiä, siis lähelle ja kauas. Itkemään itkevien kanssa ja iloitsemaan iloitsevien kanssa. Tänä iltana on aika iloita huumorin, lähetyksen, lasten ilonpidon ja hassuttelun merkeissä. Tervetuloa nauramaan ja laulamaan!

Ilonpisaroita - ilta ihmisille

* Ravintola Pihkurissa tarjolla perheille sopivaa päivällistä jo klo 16.00 alkaen. (Kenties näin: Äiti-burgeri, Isä-burgeri, Muksu-burgeri, tai jotain muuta mukavaa) Ateriointi maksetaan ravintola Pihkurille.

* klo 18.00-19.00 Lasten gospeldisko Pihkurin alakerrassa, lastenvahdit paikalla. :)

* klo 18.00-19.00 Ohjelmaa aikuisille:

Alpo Syvänen ja Sami Siltanen

Standup-koomikko Sampsa Simpasen show

Klo 18.00 alkavaan ohjelmaan on vapaa pääsy, mutta tilaisuudessa voit osallistua lähetystyön tukemiseen syksyn mittaan päätettävässä konkreettisessa avustuskohteessa. Tästä tulee siis lisätietoa myöhemmin.

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.

Lähetysilta Pikkusalissa

Oksia on monta, runko on yksi. Kirkon herätysliikkeet ovat kirkkomme rikkaus, niin myös lähetyksen saralla.