Ravintola Pihkuri

Meidät on lähetetty kohtaamaan ihmisiä, siis lähelle ja kauas. Itkemään itkevien kanssa ja iloitsemaan iloitsevien kanssa. Tänä iltana on aika iloita huumorin, lähetyksen, lasten ilonpidon ja hassuttelun merkeissä. Tervetuloa nauramaan ja laulamaan!

Ilonpisaroita - ilta ihmisille

* Ravintola Pihkurissa tarjolla perheille sopivaa päivällistä jo klo 16.00 alkaen. (Kenties näin: Äiti-burgeri, Isä-burgeri, Muksu-burgeri, tai jotain muuta mukavaa) Ateriointi maksetaan ravintola Pihkurille.

* klo 18.00-19.00 Lasten gospeldisko Pihkurin alakerrassa, lastenvahdit paikalla. :)

* klo 18.00-19.00 Ohjelmaa aikuisille:

Alpo Syvänen ja Sami Siltanen

Standup-koomikko Sampsa Simpasen show

Klo 18.00 alkavaan ohjelmaan on vapaa pääsy, mutta tilaisuudessa voit osallistua nuorten kummiluokan tukemiseen. Nuorisotyöllä on kummiluokkana Suomen Lähetysseuran Nepalin vammaisten lasten parissa tekemä työ. Kiitos lahjoituksestasi!

Kymönkosken Nuorisoseurantalo

Kymönkosken joulujuhla ja kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut soivat maailman lasten hyväksi.

Viitasaaren kirkko

Kauneimmat joululaulut Kirkossa

Perinteinen kauneimpien joululaulujen tilaisuus kirkossa.