Retki Maata Näkyvissä-festareille Turkuun

pe 16.11. kello 09.00 - su 18.11. kello 21.30

Retki Maata Näkyvissä-festareille Turkuun

Turkuhalli ja Turun Messukeskus

Taas on aika tehdä perinteinen retki Maata Näkyvissä-festareille. Alpparille tämä lienee jo 28:s, 29:s tai 30:s, monesko sinulle? :)

Retki Maata Näkyvissä-festareille Turkuun.

Ilmoittautumislinkki on avoinna torstaihin 25.10. klo 21.00 saakka.

Pe 16.11. klo 09.00 lähtö Takataskulta Turkuun.
Paluu sunnuntaina 18.11. n. klo 21.30.

Retken hinta on 105€ ja se maksetaan nettimaksuna myöhemmin lähettämäni linkin kautta. Muista järjestelyistä sovittava nuorisotyönohjaaja Alpo Syväsen kanssa (p. 050-588 49 07 / alpo.syvanen@evl.fi)

Isostoiminnan II-vuosikurssilaisille retken hinta on 85€, koska retki kuuluu isostoimintaan.

Matkan hinta sisältää majoituksen 2-4 hengen huoneissa, osan festariaikaisista ruokailuista sekä matkan Turkuun ja takaisin. Matkalle kannattaa varata rahaa myös perjantain menomatkan ja sunnuntain paluumatkan ruokailuihin sekä jonkin verran festarialueella käytettäväksi.

Tarvitsemme ilmoittautumistasi varten sinun ja huoltajasi yhteystiedot sekä retkellä järjestettäviä ruokailuja varten tietoa ruoka-aineallergioistasi sekä mahdollisista ruokavalioistasi.
Kyselemme retkiturvallisuuden vuoksi myös mahdollisia lisätietoja huoltajaltasi.

Festariohjelman löydät osoitteesta: www.maatanakyvissa.fi

Ja ilmoittautuminen hoituu tätä kautta! :)

Oikein mukavaa retkeä toivottaen,
Alpo ja Sami

www.maatanakyvissa.fi

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Vapaapäivät normaalisti maanantai & tiistai.

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.

Lähetysilta Pikkusalissa

Oksia on monta, runko on yksi. Kirkon herätysliikkeet ovat kirkkomme rikkaus, niin myös lähetyksen saralla.