Retki Gospel Gentlemen-kiertueen konserttiin

Retki Gospel Gentlemen-kiertueen konserttiin

Jyväskylä, Taulumäen kirkko

Kolme konkaria gospel-musiikin saralta. Satoja, tai jopa tuhansia lauluja, jotka ovat värittäneet ja virittäneet niin monen ihmisen tuntoja uskosta ja elämästä. Tervetuloa retkellemme nostalgiaan ja nykypäivään, vahvistumaan ja iloitsemaan.

Teemme retken Gospel Gentlemen-kiertueen konserttiin Jyväskylän Taulumäen kirkkoon.

Gospel Gentlemen-kiertueella esiintyvät Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Petri Laaksonen.

Retkelle lähdemme klo 17.00 Seurakuntatalolta.
Konsertti alkaa klo 19.00 Taulumäen kirkossa ja kestää n. klo 21.30 saakka.
Takaisin Viitasaarella olemme n. klo 23.00 seutuvilla.

Retken hinta on 45€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä nettimaksuna. Muista maksujärjestelyistä voit kysellä matkanjohtajana toimivalta lähetyssihteeri Alpo Syväseltä p. 050 - 588 49 07

Ilmoittautumisaika päättyy 28.9. klo 12.00 ja ensialkuun olen varannut 20  lippua ryhmällemme, joten pidä kiirettä ilmoittautumisen suhteen. Lisälippuja voinee olla saatavilla.

Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta.

Viitasaari Areena

SAVE-yhtyeen konsertti

SAVE-yhtye tulee Ylivieskasta ja siinä soittaa kolme nuorta muusikkoa. Yhtye kuuluu modernin Suomalaisen gospelmusiikin nousevaan kärkijoukkoon.

Lähetysilta Pikkusalissa

Oksia on monta, runko on yksi. Kirkon herätysliikkeet ovat kirkkomme rikkaus, niin myös lähetyksen saralla.