Lasten adventtihartaus

Lasten adventtihartaus Viitasaaren kirkko

Matka joulunodotukseen alkaa

Tule laulamaan ja kuulemaan ja elämään adventin kertomus.

Pikkutaskun perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon! Perhekerhoissa on vaihtelevasti erilaista pientä ohjelmaa, mutta erityisesti siellä lapset voivat vapaasti leikkiä ja tutustua toisiinsa ja vanhemmilla on aikaa jutella toisten vanhempien kanssa ja jakaa lapsiperheen arkea kahvikupposen ja aamupalan lomassa.

Miekkarinteen kerhotila

Miekkarinteen perhekerho