Ellu-hiiren joululaulelot joulutorilla

Ellu-hiiren joululaulelot joulutorilla

Viitasaaren joulutori, vanha yhteiskoulu

Joululauluhetki koko perheelle Ellu-hiiren ja Sami -papin seurassa!

Laulamme yhdessä joululauluja ja kuuntelemme Ellu-hiiren ja Sami-papin keskustelua joulusta. Mukana laulamassa ja esiintymässä on myös Haapaniemen viidennen luokan oppilaita opettajiensa kanssa.

Mahdollisuus on myös heittää jouluista noppaa ja saada näin pieni joulupussi jouluiloksi. Hinta 2€ ja tuotto menee seurakunnan lapsityön kummipäiväkodin hyväksi.

Rauhan hetki

Ota hetki itsellesi ja tule rauhoittumaan Anniina Palosen esittämän musiikin äärelle. Iltapalatarjoilu

Lähetysilta Rauhan merkeissä

Perinteinen lähetysilta vaihtuu täksi illaksi rauhan iltaan.

Viitasaaren kirkko

Yhteisvastuukonsertti

Sellisti Hannu Kiisken ja pianisti Elina Pikkuhookanan iltakonsertti yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuukeräykseen lasten ja nuorten koulunkäynnin turvaamiseen Suomessa ja ulkomailla. Iltateetarjoilu konsertin jälkeen.